71 MİLYON 500 BİN BÜTÇE ESENLİ KÖYÜNE GELEN 14 ARABA BETON

Gelen 14 araba hazır beton

Sormadan geçemeyeceğiz 2019 Bütçesinden
Esenli Köyüne verilen 14 araba hazır beton.
Bakalım 2020 Yılının Bütçesi 71 MİLYON 500 binden ne vercekler.

Giresun İl Özel İdaresi’nin 2020 yılı bütçesi, İl Genel Meclisi’nde oy çokluğuyla 71 milyon 500 bin lira olarak onaylandı.
 Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi’nin 2020 yılı tahmini bütçesinin
71 milyon 500 bin lira olarak onaylandığını kaydetti.

İl Genel Meclisi’nin bir aylık bir mesainin ardından 2020 yılı bütçesini karara bağladığını belirten Şahin, meclis üyeleri ve İl Özel İdaresi görevlilerine bütçe görüşmeleri için teşekkür etti. Oy çokluğuyla kabul edilen 2020 yılı bütçesinin en verimli şekilde kullanılarak, hizmete dönüştürüleceğini söyleyen Meclis Başkanı Şahin, İl Genel Meclisi tarafından alınan kararlar doğrultusunda, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nin başta köylerin alt ve üstyapısı olmak üzere eğitimden sağlığa, kültürden turizme farklı alanlarda hizmet üretmeye devam ettiğini ifade etti.
Şahin, İl Özel İdare yatırımlarına ayrılan bütçenin sadece, mecliste onaylanan bütçeden ibaret olmadığının altını çizerek, özellikle eğitim, sağlık, kültür ve turizm gibi yatırımların merkezi hükümet bütçesinden karşılandığının altını çizdi.