Takdir Edilecek Başarı

Takdir edilecek başarı

Köylülerimizden (Bekiru Rahmetli)
Necati Karakoç,un kızı Yeliz Karakoç ticari hayatındaki başarıları ile girişimciliği ile yaratıcılığı ile takdir edilecek başarılara imza atıyor.
Yapmış olduğu çok çeşitli ve zenin ürün yelpazesi ile çeyiz,hediyelik eşya alanlarında aranan bir kişiliğe sahip olmuştur.
Son yapmış olduğu faliyeti ise yöremize Giresunumuza özgü Kocaelindeki,arazilerine Giresundan getirerek dikmiş olduğu ince kabuk Giresun fındığını müşterinin talebi doğrultusunda işleyerek ister kavrulmuş,ister iç fındık,ister kabuklu fındık olsun zengin ürün çeşidi ile müşterilerine hizmet vererek Giresunumuzun Milli ürünü olan fındığımızın tanıtımını yaparak aynı zamanda,da ticaretini yapıyor.
Yeliz kardeşimiz fındığımızdan yapılan ürün çeşidini artırarak çıkarmış olduğu son
Fındık reçelini yiyen parmağını yiyor almak için sıraya girmek gerekiyor.

Esenli Köyü Derneği Olarak Yeliz Kareşimizi bu çalışmalarından dolayı tebrik ediyor.Başarılarının devamını diliyoruz.

Ürün Siparişi vermek isyen Sayın arkadaşlar Derneğimizin 0 531 512 13 40 nolu tlf numarasından iletişime geçebilirsiniz.

Esenli Köü Derneği