BETONU ÇİĞNEME KONUSUNDA AÇIKLAMA

Betonu Çiğneme Konusunda Açıklama

Esenli Köyü Kamuoyunda dünden  beri gündem konusu olup konuşulan Hıdıroğlu inşaat personellereinin yeni betonlanmış gurup yolu bağlantımızdaki taze kurumamış betonun üzerinden araç sürmeleri üzereine Hıdıroğlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Emin Hıdır Abiciğim Konu üzerine bir açıklama yaparak Esenli Köyü Kamuoyunu aydınlattı.
Sevgili Esenli Köyü Vatandaşlarımız Dünden beri üzerimize yapılan eleştirilerin aslı astarı yoktur acil bir durum oluştu Güney Sıbıçlı mahallesindeki Tecellu Ahmet Hocamızın inşaatında bulunan harç makinamızın acil lazım olması üzerine Köyümüz yöneticileri ve bu konuda uzman görüşüne sahhip bilir kişilerler bir durum değerelendirmesi yaparak Aracımızı dereyoldan alt sıbıçlı mahallesine boş gene çıkardık harç makinamızı elle boş gene konturaollü bir şekilde aracımıza koyarak ayrıldık yapmış oldyuğumuz bu titiz çalışma sonucunda değil yola zarar vermek harç makinamızın izi dahi betti olmadı aksini iddia eden olursa hertürlü zararı karşılayayıp yapacağımı Hıdıoğlu inşaat Yönetim Kurulu Adına Taahüt Ediyorum.Söz veriyorum.
Saygılarımla
HIDIROĞLU İNŞAAT YÖNETİM KURULU ADINA