Ölümden Döndü Allah Korumuş

Zonguldak ili ve ilçeleri Dernek Başkanı Sayın Yusif Hıdır,ın Hamzalı Köyünün Deveci sülalesindeki kızından torunu Dilara Deveci bugün evinin camlarını silerken biranlık dalgınlık sonucu dengesini kayberderek yedi metre yükseklikten yerde düşmüştür.Düşmenin etkisi ile ayaklarında ve belinde ikişer adet kırıklar oluşmuştur.Allah korumuş Çok ciddi bir kaza geçirmiş ölümden dönmüştür. Tedavisine Zonguldak Üniversitesi Hastahaneside devam edilmektedir.Şuan sağlık durumu iyidir. lakin ayaklarında ve belinde ciddi anlamda kırıklar oluştuğundan uzun süreli bir tedavi süresi izlenecektir.Dilara kardeşimiz düşme esnasında bilinçli davranarak havada takla atarak ayak üstü düşmesini sağlamış. Allah korusun bilinçli davramasaimiş daha farklı durumlar olabilirdi.
Dilara Deveci kardeşimize Geçmiş olsun dileklerimizi sunar.Allahtan kendisine ve bütün hastalarımıza Acil şifalar dileriz.

ESENLİ KÖYÜ DERNEĞİ
YÖNETİM KURULU