Hasköy Gençlerinden Takdir Edilecek Davranış

Hasköyde oturan Esenli Köylü gençlerimiz herzamanki gibi mesele köyümüz ise bizde varız diyerek.Gurup yolu Bağlantımızdaki betonlama çalışmalar için yapılan köyümüze yapılıyor en iyisini en güzelini hepberaber yapalım düşüncesi ile kendi aralarında takdir edilecek örnek bir davranış gösterip ihtiyaç olan çimentonun tedarik edilmesi için güzel bir organizasyon yapıp kendi aralarında yardım kampanyası başlatıp takdir edilecek miktarda çimento bedeli parası toplamışlardır.
Dernek Yönetim Kurulu olarak Hayırsever Hasköy Gençlerimizi ziyaret ettik ziyaretimizden çok memnun olan Hayırsever Hasköy Gençlerimizle gündemde olan konular üzerinde fikir alışverişinde bulunarak Esenli Köyümüzü nasıl daha ileriye götürebiliriz Köyümüz için neler yapabiliriz üzerinde koyu sohbetler gerçekleştirdik .Kendi aralarında yapmış oldukları çimento yardımı bedelinide ihtiyaç olan çimentonun alınması için bizlere takdim ettiler.Yapmış oldukları Hayırları ve Yardımları Allah kabul eylesin. Daim eylesin hepsinden Allah Razı olsun.

AYRICA Günendik köyünden Ahmet ÇELİK Beye de Bugüne kadar Esenli Köyü Derneğine ve Esenli Köyümüze yapmış olduu deteklerden ve yardımlardan,katkılardan dolayı Esenli Derneği Yönetim Kurulu olarak kendilerine Teşekkür ederiz. Allah Razı olsun. Yapmış olduğu hayırlarını kabul eylesin.

ESENLİ KÖYÜ DERNEĞİ